FAQ

Wat zijn de verzendkosten?

We hanteren geen minimum bestelbedrag, wel zijn de verzendkosten iets hoger bij kleinere bestellingen. 

Nederland
De verzending is gratis wanneer je voor meer dan €50 bestelt. De verzendkosten van bestellingen onder de €50 bedragen €4,95. Voor kleinere bestellingen onder de €10 bedragen de verzendkosten €6.50.

België & Duitsland
De verzending is gratis wanneer je voor meer dan €75 bestelt. De verzendkosten van bestellingen onder de €75 bedragen €4,95. Voor kleinere bestellingen onder de €20 bedragen de verzendkosten €6.95.

Welke betaalmethodes kan ik gebruiken?

Je kunt je bestelling bij Drawables betalen met iDEAL, creditcard en Paypal. Aan deze betaalmethoden zijn uiteraard geen extra kosten verbonden.

Wat is de levertijd?

Alle bestellingen geplaatst voor 15.00u worden in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden. De verwachte levertijd is 1-2 werkdagen.

Het lukt niet om te bestellen

Lukt er iets niet tijdens het bestellen? Aarzel niet om contact op te nemen dan help ik je graag verder.

Kan ik producten retour sturen?

Ben je niet tevreden met een product? Je kunt artikelen binnen 14 dagen na de ontvangst van je bestelling retourneren. Let er wel op dat de artikelen alleen teruggestuurd kunnen worden als deze onbeschadigd en in oorspronkelijke staat zijn. Wanneer het product in goede staat is ontvangen zal het aankoopbedrag terug worden gestort middels de oorspronkelijke betaalmethode die je voor je bestelling hebt gebruikt. Wil je iets retourneren? Stuur een berichtje via het contactformulier of info@drawables.nl.

Sta je open voor suggesties?

Is er een product dat je graag op mijn webshop zou willen zien? Stuur me dan zeker een berichtje! info@drawables.nl