Over Drawables

Liefde voor boekjes en stationery

Het ontstaan van Drawables is voortgekomen uit mijn passie voor unieke boekjes. Deze stationery webshop biedt mij de mogelijkheid om deze passie te delen en ook anderen blij te maken met deze producten. Het aanbod bestaat voornamelijk uit notitieboeken, schetsboeken, journals, planners en artistieke accessoires en zal nog verder worden uitgebreid. Vergeet niet om af en toe een kijkje te nemen op de website om op de hoogte te blijven van nieuwe merken en producten.

Nuuna Not White Notitieboek GeelNuuna Not White Yellow

Kleine en grote namen

Het assortiment kies ik zorgvuldig uit om een mooie balans te creëren tussen gevestigde merken en minder bekende merken. De kwaliteit van de producten staat altijd voorop en daarom test ik de producten vaak ook zelf voordat ik deze inkoop. Bij het selecteren van nieuwe producten is het voor mij daarnaast ook belangrijk dat het producten zijn die ik zelf ook zou aanschaffen. Op deze manier hoop ik mensen aan te spreken die mijn passie delen.

Creatievelingen en boekjesfanaten

Drawables is voor: de creatieveling die houdt van experimenteren en op zoek is naar geschikt schetsboek voor verschillende media; aquarel-guru's die zweren bij dat ene schetsboek van Etchr of Hahnemühle; beginners die de overstap maken naar een cold pressed schetsboek; collega’s die wel netjes aantekeningen maken tijdens belangrijke meetings en graag de show stelen met hun notitieboek van steenpapier; mensen die een creatief dagboek bijhouden en een bullet journal zoeken voor een volgend hoofdstuk of mensen die dol zijn op funky stationery accessoires.

Etchr 100% cotton sketchbooks in different sizes Etchr 100% katoen schetsboeken

Met liefde verpakt en verstuurd

Voor grote bedrijven als Amazon en Bol is een bestelling maar een nummer maar voor mij is jouw bestelling als een cadeautje. Daarom zorg ik ervoor dat ik je bestelling met liefde in pak en als cadeautje ook weer verstuur. Ondanks dat Drawables geen fysieke winkel is, vind ik het leuk om zo toch een persoonlijke connectie op te bouwen. 

Helpen om Drawables beter te maken?

Heb je ideeën voor leuke producten of tips voor ons om onze service nog beter te maken? Stuur mij een berichtje via de chat of het contactformulier. Ook als je blij bent met onze service help je ons enorm met een review op Google of Trustpilot.

Drawables promoten

Ben je geïnteresseerd om Drawables of bepaalde producten te promoten op je eigen kanalen? Stuur gerust een bericht om te kijken hoe we samen kunnen werken!

Have a Drawable day! 🌞

Lynn